Tassut&kaviot

Iso koira oli hollantilaisella jo ennestään. Koiratarhasta haettu, ison kokonsa vuoksi tätä ei kukaan halunnut. Toisinaan huomaa, että on saanut edellisessä elämässään selkäänsä, mutta siitäkin huolimatta kaikkien kaveri.


Pieni koira muutti meille lokakuussa 2012. Varsinainen prinsessa, tämä puolestaan suhtautuu kaikkeen uuteen haukkumalla. Pikkukoirasta lisää täällä.


Heppa ykkönen, seniori, adoptoitiin meille toukokuussa -13. Seniori on blondin kanssa samaa vuosikertaa, -86 syntynyt, mutta tätä herraa ikä ei todellakaan paina. Omistaja oli jättänyt tallivuokransa maksamatta, ja seniori oli jäänyt tallille. Viettää nyt meidän kanssa rauhallisia eläkeläispäiviä ja toimii hollantilaisen luottoratsuna sekä blondin opettajana.


Seniori lähti ikivihreille laitumille 22.2.2014
Junnu, pikkumusta, BB.
Oikealta nimeltään Noe`, rodultaan morganinhevonen, syntynyt 2008.
Junnu muutti meille elokuun lopussa 2013, eikä alkutaival pienen sisupussin kanssa ollut helppoa. Monet kerrat itkin kuinka haluan hevosesta eroon, mutta pitkäjänteisen työn avulla pienestä mustasta alkoi kuoriutua maan mainioin heppa ja ostopäätös tehtiin.


Futuro
Oikealta nimeltään Futuro Rivarco, lämminverinen ravihevonen, syntynyt 2002.
Hollantilaisen kyllästytyttyä kulkemaan jalkamiehenä pikkumustan perässä, alkoi etsintä vasta-alkajallekin sopivasta ratsusta. Pari hevosta katsastettuamme Futuro löytyi tuttavan kautta ja muutti meille heinäkuussa 2014.


2 kommenttia:

  1. kai heppa ykkönen on paremmassa kunnossa kuin tuossa kuvassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se jonkun verran, meille tullessaan oli paljon pahemman näköinen. Ikää kun on jo 28, ei enää lihaa tartu niin helposti.

      Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!