maanantai 25. toukokuuta 2015

Työtä, työtä

Meidän pomot viettivät taas viikonlopun täällä. Hirveästihän heidän läsnäolonsa ei meidän rutiineja muuta, minä "joudun" ratsastamaan enemmän ja kohteliaisuussyistä pysyn helposti tavoitettavissa. Tälle viikonlopulle oli asiakkaitakin, nuori nainen halusi opetella pelaamaan pooloa. Tietenkin, kun tällainen tilaisuus on jo varattu ja suunniteltu, sää ei suosi. Koko edellisen viikon oli satanut, joten lauantaina asiakkaan saapuessa ei poolokentälle ollut mitään asiaa - kenttä muistutti lähinnä suota. Lauantaina käytiinkin maastoilemassa hevosten kanssa, tosin jouduin palaamaan melkein heti takaisin, kun yksi hevosista loukkasi hieman jalkaansa.

Sunnuntaina sää suosi hieman enemmän ja lähdettiin uudelle maastoratsastukselle. Herttuatar onnistui ylipuhumaan minut oman hevoseni selkään, miltei puoli vuottahan tässä on vierähtänyt kun sillä viimeksi olen ratsastanut. Pikkumustan kanssa varaudun aina pahimpaan, ja sanoinkin jo ennen lähtöä että voi olla että me palataan jalkaisin takaisin. Mitä vielä, pikkumusta käyttäytyi koko matkan superhienosti! Yksi vastaantullut kahden hevosen vetämä kärry oli hirveän pelottava, mutta mitään muuta se ei matkalle keksinyt. Ensimmäisellä laukkapätkällä oli pakko kiljua riemusta - jumankekka, mun oma poni on näin upea! Kiivettiin laskettelurinnettä ylös, ja harmitti kun kamera oli kotona. Pitää säästää ja ostaa gopro, niin saa noilta meidän upeilta ratsastusmaisemiltakin kuvia.

Tänään poolokenttä oli jo hieman kuivunut, joten herra pomo päätti pitää asiakkaalle lyhyehkön oppitunnin poolon saloihin. Olin kentän laidalla varahevosen kanssa, kun pomo päätti, että minäkin voisin opetella. Ensimmäisen poolokokeilun jälkeen olin aivan varma, etten koskaan pelaa pooloa, mutta kun nyt pidettiin vauhti nollassa ja keskityttiin oikeaan tekniikkaan, tykästyin tuohon touhuun! Herra pomo oli myös sanonut hollantilaiselle, että voisin oppia hyväksikin poolopelaajaksi nopeasti, sen verran hyviä lyöntejä sain aikaan.

Kamera valitettavasti on pysynyt tiukasti sisätiloissa, mutta katselkaapa kuvia täältä! Ja ihan vinkki vinkkinä, jos tulee tarve lomalle tai juhlapaikalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!