maanantai 2. helmikuuta 2015

Ihana Amsterdam

Ei, otsikosta huolimatta en ole päässyt miehen kotiseuduille reissuun, mutta Amsterdam sai juuri erityisen paikan blondin päässä. Meillähän on siis ystävä, joka reissaa Amsterdam-Avolasca väliä suuntaan ja toiseen autolla, joten usein meille kulkeutuu Hollannista tavaraa - etenkin ruokatarvikkeita.

Hassujen sattumien kautta, sosiaalisen median ansiosta löysin Amsterdamissa sijaitsevan A Piece Of Finlandin. Kyseessähän on suomalaista desingnia myyvä pikkuinen putiikki sekä kahvila. Pakko oli heti laittaa ystävälle viestiä, että käypä ostoksilla.

 Toivelistalle heitin luonnollisesti suklaata, salmiakkia ja erityisesti salmiakkisuklaata, kun olin varma että niitä löytyy. Olivat olleet hieman ihmeissään, kun hollantilainen ystävämme oli varta vasten pyytänyt salmiakkisuklaata. Ja ystävän piti ihmetellä, että sekoitetaanko me salmiakkia oikeasti ihan kaikkeen.

 Harmi, että vasta ystävän jo ajellessa Italiaan, katselin valikoimia tarkemmin. Ruisleipää ja -puuroakin olisi löytynyt, ja ehkä jopa lonkeroa! Seuraavalle kerralle siis, Piece of Finland sai nyt yhden etäasiakkaan.

Tykkäähän hollantilaisetkin salmiakista ja lakusta. Näillä eväillä taas päästään salmiakin kaipuusta hetkeksi eroon.

Aiemmin muuten vähän vihjailin, että elellään jänniä aikoja. No, se odotettu puhelinsoitto tuli, mutta jännitys jatkuu. Eilen oli Hyvin Tärkeä Tapaaminen, joka meni ihan kivasti. Ensi viikonloppuna on luvassa tuhannen kilometrin reissu, lisää tapaamista ja selvyys. Suu täynnä salmiakkia pidetään edelleen peukut pystyssä!

2 kommenttia:

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!