perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuodelle 2015

Vuodelle 2014 antamani tavoitteet toteutuivat ihan kivasti. Mitäs jännää tänä vuonna voisi tavoitella?

- laihdutus Lääkärin määrämällä dieetillä karistetut kilot ovat pysyneet poissa, ja vaatekaappiin on saanut vaihtaa pienempiä vaatteita. Varsinaiselle dieetille en ala, mutta ruokailua voi jatkaa samaan malliin ja yrittää taas liikkua vähän ahkerammin. Jospa vuonna 2015 saisi karistettua vielä reilun viisi kiloa?

- liikunta Aina voi liikkua enemmän. Hevostelussa on se hyvä puoli, että lihakset pysyvät kunnossa siinä pashaa lappaessa, mutta muunmuassa vatsaa voisi kiinteyttää. Tähän liittyen haluaisin myös yrittää opetella käsilläseisontaa, tai edes kyynärseisonnan.

 Vuoden vaihteen hurjat juhlinnat: puoliltaöin kuohuva auki, 
pari hörppyä raketteja kuunnellen ja kotiin.

- vesi Vettä pitäisi juoda enemmän. Ei riitä mukillinen aamulla ja kuppi teetä. Etenkin nyt talvella jopa hanavesi on juotavan makuista, niin on helpompaa opetella tähän tapaan.

 Hollantilaisellekin kelpasi uudenvuoden nakit ja perunasalaatti
- ja vatsa täynnä nukutti hyvin.

- mitä kuuluu Viime vuonna onnistuin tsemppaamaan aika hyvin sähköpostin ja korttien lähettämisessä, mutta ainahan voi parantaa. Voisi myös ihan oikeasti kysyä välillä ystäviltä mitä kuuluu, miten menee, sen sijaan että kyttää naamakirjaa ja olettaa.

- heppailu Ei ole liian kuuma tai liian märkää maata. Jos on, niiden hevosten kanssa voi käydä kävelemässä ihan itsekin jalan, vaikka vain vartin. Etenkin tuolle mustalle hevoselle olisi tärkeää saada taottua sinne pieneen päähän, että säännöllisesti liikkuminen on tosi kiva juttu!

Uudenvuodenpäivä.

- tupakka Viime tammikuun lopulla uhosin lopettavani, ei onnistunut. Syksyllä mietiskelin taas. Onhan tuo tapa vähentynyt, mutta tänä vuonna loppuu kokonaan. Hollantilainenkin on luvannut yrittää edes vähentää, joten kiristellään hermoja yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!