torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 18

Hollantilainen ei ole vielä päässyt maistelemaan perinteisiä suomalaisia jouluruokia. Viime vuonna meidän lihakauppias kyllä lupasi hoitaa meille kinkun, mutta se sitten jäi. Alkuviikosta eksyin Ikean sivuille keittiön kaapinovien perässä, ja päätin samalla vilkaista mitä Ikea Food tarjoilee. Siellähän komeili kilon pakastettu kinkku! Sattumalta suomalainen ystävä oli samana päivänä kuullut tämän ilouutisen ja välittömästi lyötiin lukkoon reissu Ikeaan.


Ikean kinkku on just blondille suunniteltu: sulatus ja vartti uunissa. Julmust ei nyt erityisen hyvää ole, mutta kun sitä kerran oli tarjolla niin pakkohan se oli ostaa. Edelliset, Suomesta tuodut Daimit isompi koira kaivoi matkalaukusta ja söi pois, kolmanneksen jaksoi jopa kuoria. Pakko oli ostaa itselle joululahjaksi jättipussi.

Etenkin nyt, kun edessä häämöttää muutto, Ikea oli loistopaikka. Miljoona ideaa uuden kodin varalle ja kova hinku olisi ollut ostaa vaikka mitä jo nyt, mutta jospa muutettaisiin ensin ja mietitään sitten, mitä tarvitaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!