maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 15

Joulun aikaan kuuluu vähän herkutella. Koska Italian kaupoista ei löydy valmiina suomalaiseen suuhun sopivia jouluherkkuja, kuten Fazerin joulusuklaata, piti herkkuja tehdä itse. Instagram inspiraation jälkeen kokeiluun päätyi tummaa ja vaaleaa fudgea, nam! Seuraavalla kerralla kokeilen valkosuklaa-fudgeen joko inkivääriä tai kuivattuja karpaloita (niitä löytyy, sikahinnalla tosin!).




 Suomen marketeistahan näihin löytyy helposti vaikka ja mitä lisättävää: Marianne-rakeet tai Pätkis-palat tuli ainakin mieleen. Rohkeasti kokeilemaan!

Nätisti paketoituna (ja leikattuna) menee myös lahjasta, vinkki vinkki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!