torstai 13. marraskuuta 2014

#tbt: Menolippu

Olen pitkään miettinyt lähtisinkö mukaan tähän, etenkin Instagramissa vallitsevaan, throwback Thursday -villitykseen. Tbt:n eli takasheittotorstain ideanahan on palata menneisiin, ja kun kalenteri ilmoitti yhden tärkeän vuosipäivän olevan lähellä, ajattelin heittäytyä menneisiin tällä loistavalla aasinsillalla.

Neljä vuotta sitten olin tätini luona kissa- ja koiravahtina. Yritin mahduttaa sinistä putkikassiani täyteen tavaraa, rikkomatta maagista kahdenkymmenen kilon rajaa. Kuuntelin silloin minulle paljon merkinneitä lauluja ja vuodatin kyyneleitä.

 Uskollinen pakkausapuri, joka välistä vei minua ulos.

Taskussa poltteli menolippu Belgiaan, jossa odotti unelmaduuni hevosenhoitajana. Mietin jo pukevani lentokoneeseen ratsastuskypärän ja -saappaat, kun se laukun painoraja tuli aina vain vastaan. Belgiassahan unelmaduunista kariutui pian se unelma pois ja menomatka jatkui Saksan kautta Italiaan.

Koneenvaihto Oslossa.

Ideana oli se kuuluisa välivuosi. Olin hakenut ammattikorkeakouluun jokaisessa mahdollisessa haussa ja kahden vuoden ajan opiskelupaikan irtoamatta. Silloinen parisuhde ajautui karille ja tilaisuus lähteä oli loistava. Ajatuksena ihan oikeasti olla vuosi, korkeintaan ehkä puolitoista ja palata sitten uudella innolla opiskelijaelämään. Paluulippu Suomeen vain jäi ostamatta...
Miten on, kiinnostaako hypyt menneisiin?

5 kommenttia:

  1. Hieno ja mielenkiintoinen tarina! Eli sillä tiellä olet edelleen ja uusi mies löytyi jostain matkan varrelta? Miten päädyitte Italiaan? Olisi kiva kuulla tarinaan jatkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla reissulla edelleen. Voin kirjoittaa tätä meidän vuosisadan rakkaustarinaa joskus lisää. :)

      Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!