perjantai 7. marraskuuta 2014

Omena päivässä

Hedelmäkoriin oli jäänyt pari omenaa, jotka piti syödä pois. Hollantilaiselle omenan kuoriminen on turhan haastavaa ja omaa sokerihammasta kolotteli uuniomenan verran. En kuitenkaan viitsinyt lämmittää uunia kahden omenan takia, vaan halusin päästä hommasta nopeasti. Näin syntyi pannuomena - vetää vertoja alkuperäiselle.


1. Pilko omenat(t) pannulle, paista miedolla lämmöllä voissa.
2. Omenoiden pehmettyä aavistuksen, lisää (pika)kaurahiutaleita. Mausta (fariini)sokerilla ja kanelilla.
3. Tarjoile välittömästi. Vaniljajäätelön tai -kastikkeen puuttuessa tilkka siirappia pinnalla kruunaa herkun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!