keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kun jotain puuttuu

Meillä oli lauantaista tähän aamuun internet rikki. Toki hollantilainen kävi hakemassa kaverilta reitittimen lainaan, mutta jostain syystä tuota lainalaitetta ei saanut minun koneellani toimimaan. Kävin kerran katsomassa sähköpostit hollantilaisen koneelta, muuten neljä päivää sujui ilman netin koukkuja.

Netittömyys, ja sen herättämät reaktiot itsessäni saivat tosissaan miettimään onko tässä mitään järkeä. Lauantain ja sunnuntaiaamun tuntui ahdistavalta, kun ei voinut tehdä mitään. Sunnuntain aikaan tajusin, että oikeastaan kotona voi puuhailla kaikkea muutakin kuin roikkua netissä. Siirryin teekuppini kanssa istumaan ikkunan ääreen, sen sijaan että tuijotin koneen näyttöä, katselin rauhassa ulos. Ehdin saada villasukat valmiiksi ja aloitin vihdoin kauan päässä hautuneen ompeluprojektin. Järjestelin vaatekaappia, pesin pyykkejä ennen kuin pyykkikori pursusi ääriään myöten täynnä.

Neljän päivän netittömyyden jälkeen tuntui oudolta palata omalle koneelle, avata automaattisesti ne välilehdet, jotka on aina auki. Facebook ei ollut täyttynyt viesteistä, sähköpostiin oli kertynyt lähinnä roskapostia ja blogikin oli ihan täällä omalla paikallaan.

Ehkä tästä eteenpäin otan joka viikolle netittömän päivän - tekisi ihan hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!