keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Vinkkejä pimeneviin iltoihin?

Iltojen pimetessä myös lukeminen ja tv:n katselu innostaa enemmän. Meillä katsellaan enimmäkseen tv-sarjoja, ja nyt kaipaisinkin vinkkejä mitä katsoa seuraavaksi?

 Kuvat googlesta.
24:t, Orange is the new black, The Unit, Grimm ja Homeland on nähty ja tykätty, noin esimerkkinä. Kaikki ehdotukset, paitsi Game of Thrones ja Sons of Anarchy otetaan mielenkiinnolla vastaan!

Myös blogilistani kaipaisi hieman uutta potkua. Moni mielenkiintoinen blogi on lopettanut olemassaolonsa ja blogilistaa selaamalla onnistun löytämään vain päivän asu -blogeja. Aitoja, elämänmakuisia blogeja saa myös suositella. Etenkin muiden ulkosuomalaisten blogit lämmittävät mieltä!

8 kommenttia:

 1. Chicago Fire, Nikita, Greyn Anatomia, The Big Bang Theory, Heartland (kanadalainen hevossarja, ei se lääkärisarja)

  VastaaPoista
 2. Itse katson juuri Outlander -sarjaa. Aivan ihana! Etenkin kun olen lukenut kirjat :) Ulkosuomalaisten hyviä blogeja on mm. Moottoritiellä on puuma, Appelsiinipuun alla, Elämää vihreällä saarella, 1001 Kabul, Vivi Vinna, Kuulumisia Kataloniasta, Barcelonan koti. Toivottavasti löydät noista jotain joka kiinnostaa!

  VastaaPoista
 3. Moi! Sarjoista en tiedä mitään, blogeistakaan en ihan hirveästi, mutta Leilan Italia-blogista (http://leilakk.blogspot.it/) tykkään ihan vietävästi, ellet ole sitä vielä löytänyt :)

  VastaaPoista
 4. Downton Abbey, Mentalist, Modern family ?

  VastaaPoista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!