perjantai 17. lokakuuta 2014

Valonpilkahduksia

 Tiistaina, sateiden loputtua ei mieli ollut kovin korkealla. Käytiin tallilla katsomassa, miltä siellä näytti. Tuo vaaleanpunainen talo on tallin naapurissa oleva antiikkimyymälä. Tallissakin näytti olleen pahimmillaan miltei 40 cm vettä sisällä. Mihin tahansa nyt meneekin, jäljet muistuttavat maanantaista: pellot ovat peittyneet mutaa, tienvarret ovat täynnä katkenneita puita ja irtoromua. Uudella talollakin oli pakko käydä kurkkimassa, siellä oli puolet tiestä kadonnut ja pala takapihalta pudonnut naapurin pellolle.

 Meihin molempiin tarttunut syysflunssa on myös pitänyt mielet matalalla. Viikon ohjelmaan on kuulunut teetä, villasukkia ja halittelua. Karvakamut ahkerasti hoitavat, kun isäntäväki on vähän vajaakuntoista.

 Tänään saatiin onneksi nauttia aurinkoisesta syyssäästä. Päivä muistutti enemmän syyskuuta: lämmintä oli vielä 20 astetta ja tuulikin puhalsi lämpimänä. Paikka paikoin syksy tarjoilee kauniita värejään, vaikka suurimmalta osin metsät vain muuttuvat huomaamatta vihreästä ruskean kautta miltei alastomiksi. Flunssaa ei ihan täysin ole selätetty, mutta tänään jaksettiin jo nautiskella syyssäästä hieman pidempään. Koirille alkaa energia patoutumaan liiallisen sisällä kökkimisen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!