lauantai 4. lokakuuta 2014

#HupparikansanPuolella

Olen seurakuntanuori. Rippikoulukesän jälkeen seurakunnan nuorisotyö tuli tuttuakin tutummaksi, kun suurin osa arki-illoista vietettiin kirkon alakerrassa nuorisotiloissa. Tiloihin kokoontui ilta toisensa jälkeen tuttu joukko ystäviä, siellä tutustuttiin uusiin ystäviin, siellä oli aina seuraa ja kuuntelija. Ennen kaikkea nuokkarilla oli tuttuja ja turvallisia aikuisia.

Olen myös valmistunut nuoriso-ohjaajaksi ja itsekin päässyt kokeilemaan, millaista se tutun ja turvallisen aikuisen työ on. Teini-ikäisten, maailman pahuuden kanssa painivien kanssa työnteko ei aina ole helppoa, ihanaa ja ruusuilla tanssimista. Uskaltaisin väittää, että jokainen nuorten kanssa työskentelevä tekee työtään sydämellään - työ vaatii paljon, mutta onnistumisen hetket antavat enemmän.

Suomen nuorisoyhteistyön liitto Allianssi on juuri viettänyt nuorisotyön viikkoa. Allianssi aloitti sosiaalisiin medioihin levinneen #HupparikansanPuolella -haasteen. Haasteen tarkoituksena on tuoda esille nuorisotyötä ja sen tärkeyttä.

Huppariaikuisia tarvitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!