keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Sukkia mulle ja muille

Taas on puikoilta pudonnut jokunen pari sukkia, joita ei vielä ole blogissa näkynyt. Pitkästä aikaa tein ihan vain itselleni sukat, joista tykkään valtavasti. Ensimmäiset englanniksi neulotut sukat, eikä ollut yhtään vaikeaa suomentaa paria termiä siitä mallikaaviosta! Kuvailin nämä aikoja sitten aamun ensimmäisten tuntien aikaan, vääntäydyin ikkunalaudalle istumaan jalat ulkona roikkuen, kun ainoastaan siellä riitti valoa. Onneksi ei sattunut naapureita näkemään...

 Fischernetze/kalaverkko

 Ystävän poika täytti elokuun lopulla vuoden, ja pieni mies sai kaksi paria sukkia. Apinan malli on Novitan sivuilta, ihastuin siihenkin kovasti.

 Hollantilainen juhlii vanhenemistaan tänään ja sai sukat sekin. Hollantilainen on hulluna hirviin, sukkiin tosin tuli poroja. Eikä tuo aavistanut mitään - pari päivää vitsaili että on tässä maalaus- ja siivousurakan aikana etsinyt lahjapiiloa, mutta ei löydy. Olin ajatellut tarjoilla kahvit sänkyyn, mutta tietenkin mies, joka normaalisti nukkuu pitkään, oli tänään hereillä ennen minua...

Lähdin taas mukaan Facebookin sukkarinkiin. Tällä kertaa ringissä tutustuttiin uusiin malleihin ja itse tein Kin-sukat. Kaunis palmikkokuvio, näitä tulee varmasti tehtyä toistekin. Nyt jään jännittämään millaiset sukat itse saan.

2 kommenttia:

 1. Ihania sukkia! Hui tuota ekaa kuvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hieman kyllä hirvitti, tuo ikkuna kun on sen verran kapea ettei siinä oikein mahdu kääntymään. Koirakin olisi halunnut katsella samaan aikaan ulos. :)

   Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!