lauantai 20. syyskuuta 2014

Koiraton sohva

Tänä kesänä meni hermo koirien makaamiseen sohvalla. Isompi koira ehti elää poikamieshetkensä hollantilaisen kanssa, ja blondin astuttua taloon, on se joutunut tottumaan uusiin sääntöihin. Enää ei sänkyyn ole asiaa eikä ruokapöydän vieressä norkoilla kuola valuen ihmisten syödessä. Sohvalla tämä meidän kaksikko on kuitenkin aina saanut olla, paitsi märkinä. "Ei, olet märkä" -kielto toimii, ja märät koirat hakeutuvat omille paikoilleen. Myöskin iltaisin nuo asettuvat useimmiten omille paikoilleen nukkumaan, mutta yöt iso koira on aina viettänyt sohvalla.

Kostean kelin ansiosta sohva tosiaan haisi märälle koiralle. Ja sitä karvaa sohvaan tarttuu, vaikka koira kuinka nukkuisi vain yöt siinä. Yhtenä iltana karvoja sohvasta nyppiessä päätin, että nyt riittää. Hollantilaiselle kielto pyytää koiraa sohvalle paijattavaksi ja yöksi sohvatyynyt kasaan. Ihan hyvä idea, mutta sieltähän ne koirat löytää: sohvalta, pelkän rungon päältä tyytyväisinä nukkumasta. Pikkukoira saattaa myös meidän poissaollessa nyppiä pyykkitelineeltä itselleen mieluisaa nukkumisalustaa. Milloin se on sukka tai kalsarit, milloin t-paita ja viimeisimpänä tummansininen kesämekko, mistä ne vaaleat karvat oikein kivasti loistaa. Onneksi kesä on melkein ohi.


Tänään tämä pikkutyyppi oli etsinyt sohvalle viltin. Äidin lähettämä, tarkoin koirankarvoilta varjeltu Angry Birds fleeceviltti. Taidan luovuttaa - kunhan eivät sänkyyn tule.

2 kommenttia:

 1. Laita hyvä immeinen ne pyykkis niin korkialle jot ei niitä saa noukittua nukkumaturvakseen tai yöhajuikseen ;) Nimittäin toi soffan runkokin on aivan järkyttävän näköinen :)
  Kyl sie selätät noi koiruuvetkin ko kerran sait kesytettyä hollantilaisenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee viritellä pyykkiteline kattoon... :D
   Kyllä nuo tietää ettei sohvalla tarttis maata, se vaan unohtuu kun ei kukaan vahdi.

   Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!