torstai 7. elokuuta 2014

Pentuvahtina

Meidän naapurissa asuu pariskunta, jotka kasvattavat maremmano-koiria. Tiistai-iltana he lähtivät kahden koiran kanssa matkaan kohti Helsinkiä ja Maailman voittaja koiranäyttelyä. Sunnuntaina heidät voi sieltä bongata, vinkkinä kaikille tapahtumaan suuntaaville!

Kotipihaan heitä jäi odottamaan yksi aikuinen koira sekä kymmenen rasavilliä pentua. Meitä pyydettiin huolehtimaan kotikoirista ja mielelläni suostuin pentuvahdiksi. Eläinlapset on aina mielettömän suloisia ja nämä pikkuiset maremmanot muistuttavat ulkonäöltään pieniä pörröisiä jääkarhuja.
Pentuaitauksessa liikkuminen vaatii pitkiä askeleita ja loistavaa tasapainoa, kun yrittää harppoa jalkoihin liimautuneen pentukasan seassa. Suloisilla pikkuveijareilla on myös neulanterävät hampaat, joita on kiva kokeille niin sisarusten korviin, kuin lähelle suostuvan ihmisen käsiin, jalkoihin tai vaatteisiin. Löysin pentueesta jo oman suosikkini, jonka olisin valmis ottamaan itselleni hetinyt, näistä kuitenkin kasvaa sen verran isoja veijareita, että järki sanoo että ei meille tähän taloon isoa valkoista paimenkoiraa tule.

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihania! Minä näin samanlaisia muutama kesä sitten Orimattilassa työmatkan varrella ja niitäkin oli kymmenen! Hassu yhteensattuma :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Nämä on, tekisi mieli ottaa kaikki unileluiksi. :)

      Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!