tiistai 15. heinäkuuta 2014

Tykkään itsestäni

Tuijottelin kynsiäni aamulla teenjuonnin lomassa. Facebookissa parikin kaveria oli jakanut videon otsikolla 'hän kyllästyi photoshoppaamiseen ja teki tämän'. Yleensä, kun useampi kaveri jakaa saman videon, mielenkiinto herää. Siinä mullanjämiä kynsien alta kaivellessa laitoin videon pyörimään.

Kyseessä on siis Colbie Caillatin kappale Try, jonka tarkoituksena on herätellä naisia kauneusihanteiden pauloista. Aina ei tarvitse yrittää miellyttää muita, tärkeintä kun on itse pitää itsestään.

Oma meikkipussini on jo pitkään lähinnä pölyttynyt kylpyhuoneessa. Normaalina arkipäivänä en siihen edes vilkaise. Peiliin vilkaistessa tykkään kuitenkin itsestäni. Ulkona vietetty aika on saanut kasvoille terveen päivettyneen värin. Blondina olen jo aikoja sitten myöntynyt siihen, ettei minulla ole näyttäviä kulmakarvoja tai ripsiä. Jokunen vuosi sitten saunoin kummityttöni kanssa, kun hän yllättäen kysyi miksei minulla ole kulmakarvoja. On minulla, ne vain eivät näytä samalta kuin tummatukkaisen kummitytön kulmakarvat.

Nuorempana ulos lähtiessä ulkokuoren huolitteluun tuhraantui aikaa, joskus jopa tuntikaupalla. Nyt riittää parin minuutin hiusten selvittäminen ja ripsivärin sipaiseminen. Minä pidän itsestäni näin. Miksi minun pitäisi yrittää näyttää samalta kuin miljoonat muut naiset, samalta kuin muotitalojen mallit, samalta kuin punaisen maton tähdet? Juuri näin minä olen minä, ja minun on hyvä ollä näin. En halua yrittää olla mitään muuta, jos en enää tunne itseäni.

12 tuntisen työpäivän ja pikaisen suihkun jälkeen -
olen onnellinen näin.

8 kommenttia:

 1. Voi, kun olikin hyvä juttu:-) Ihanaa kesän jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 2. Ihana lukea näin positiivista juttua itsestään kun aina kaikki vaan mollaavat itseään :) Oletkin nätti ja siellä etenkin varmasti eksoottisella tavalla kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :)
   Uskon, että jokainen on omalla tavallaan kaunis, kunhan vain uskoo itseensä. Jokaiselle tekisi hyvää unohtaa hetkeksi kaikki ympäristön paineet, katsoa peiliin ja todeta itselleen että näin on hyvä.

   Poista
 3. Hyvä video! Näin sen FB:ssäkin, mutten silloin ehtinyt katsomaan. Hyvä, kun eksyin kivaan blogiisi ja nyt tuli videokin katsottua :) Eipä sitä etenkään kesäisin tarvitsisi kukaan naamalle juuri muuta väriä kuin pikkuisen luontaista rusketusta.

  VastaaPoista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!