keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Keskiverto keskiviikko

Aloitin päiväni kuudelta kaurapuurolla, magnesiumilla höystetyllä vedellä ja kupillisella kaurapuuroa. Suuntasin koirien kanssa kasvimaalle, edessä oli salottisipulien kerääminen. Hollantilainen jäi kotiin sairastamaan, sille on iskenyt vatsaflunssa. Tänään onneksi saatiin käytyä apteekissa hakemassa troppia, ja on tuo jo saanut jotain syötyäkin - parempaan päin siis.

 Töihin en lähde ilman puuroa, samoin magnesium kuuluu
kesäajan vakioaamuun.

 Turha meidän on omaa kasvimaata laitta, kun täältäkin
saa kerätä mitä haluaa. Lisäksi naapuri kantaa ihan kotiovelle asti
hedelmiä ja vihanneksia kauden mukaan.

 Sipuli poikineen ja ihan itte keräsin.

Kasvimaalta suuntasin kiireellä hevosia moikkaamaan. Oli tarkoituksena pullottaa viiniäkin tälle päivää, mutta yllättäen homma siirtyi huomiselle. Mun nelijalkaiset pojat voivat mainiosti, olen iloinen että ne tulevat hyvin toimeen. Futuro tuntui alkuun viihtyvän ainoastaan portin lähistöllä odottelemassa lisäheinää, mutta ripoteltiin heiniä vähän sinne ja tänne laitumella ja tänään iltapäivällä pojat olivatkin keskellä laidunta syömässä ruohoa.

 Hyvät kaverit niistä vielä tulee.

 Hevosilla on oma omenapuu, satoakin näyttäisi tulevan ihan kivasti.

Huomasin kylän läpi kävellessä jonkun tuoneen roskisten luo pinon isojen viinipullojen (50 litran) päällä käytettäviä koreja. Nappasin heti yhden mukaani, olen etsinyt jonkun aikaa jotain ratkaisua eri pussukoissa säilytetyille langoilleni. Iltapäivällä tuttava oli juuri viemässä viimeistä, aamulla noita kuitenkin oli vielä seitsemän jäljellä. Kannattaa pitää silmät auki, koskaan ei tiedä mitä eteen sattuu!

Pohjalla on vähän kankaita, ei mulla ihan noin paljon lankoja (vielä) ole...

Loppuillan rentoudun sohvalla sukkaa kutoen, sen verran mitä ukkosta pelkäävä nyt voi ukkosen pauhatessa rentoutua. Huomenna toivon mukaan sade taukoaa, saadaan viini pulloon ja hollantilainenkin ehkä olisi paremmassa voinnissa. Mukavaa loppuviikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!