perjantai 30. toukokuuta 2014

Turistipäivät

Viime päivät on vierähtäneet mukavasti suomalaisten seurassa. Ystäväni oli kiertämässä Eurooppaa ja pysähtyivät meille tiistaista perjantaiaamuun. On ihanaa vaihtelua saada ystäviä kylään. Hollantilaisen kanssa ei olla ehkä ihan parhaita turistioppaita, yleensä kierrätetään meidän vieraita paikoissa, joissa itse tykätään käydä. Niin kuin nytkin - toki vieraat olivat helppoja viihdytettäviä, toiveena oli ainoastaan viininmaistelua.

 Jokainen meillä touko- kesäkuun tai syyskuun aikana 
vieraileva pääsee joelle.

 Isommalle koiralle ei riittänyt edes viisi kivien heittäjää
- välillä piti vain tuijottaa jokeen ja itkeä, kun kivet ei lennä.Myös ystäväni ratsastaa, joten Junnukin sai tutustua vieraisiin.

Syötiin hyvin, isommalla porukalla oli hyvä valita pizzeriassa giro pizza, jossa pöytään tarjoillaan erilaisia pizzoja ja jokainen saa palansa. Hollantilainen ystävämme piti meille pienen viininmaistelun ja kiltisti vastaili vieraiden kysymyksiin viininvalmistuksesta. Kävimme myös tutustumassa tuttavieni olutpanimoon ja kokeilemassa heidän erilaisia oluita. Viikonloppuna pidettyjen pormestarinvaalien kunniaksi vietettiin voittojuhlaa, johon hollantilaisen pomo kutsui suomalaiset vieraamme. Pormestarikin toivotti koko porukan tervetulleeksi meidän kylälle asumaan. 

2 kommenttia:

  1. Kiva retki ja ihana joki, tuonne minäkin haluaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo joki on yksi suosikkipaikoistani meillä. Harmi vain, että vesi on uimalämpöistä vasta heinäkuun helteiden jälkeen. Tosin veden äärellä kasvaneena ihan pelkästään jo varpaiden uittaminen ja veden katselu on ihanaa. :)

      Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!