perjantai 25. huhtikuuta 2014

Arkisia kuvia II

Päivän arkikuvapläjäys on täällä taas!

 Vaikka meidän ulkoilumaisemat onkin huikeat, ei se aina ihan niin ihanaa ole. Tänään aamulla koiria käyttäessä hetken aikaa mietin, että onhan tämä ihan pers sieltä. Vaan kun nuo karvaeläjät tuovat kovin paljon iloa, menoa ja vilskettä elämään, pienistä huonommista hetkistä huolimatta.

 Koirien jälkeen oli Junnun vuoro päästä pihalle, Junnun luota kurvattiin baarille nautiskelemaan aamun cappucinot. Vaikea uskoa että entisenä kahviholistina päiväni käynnistyy nykyisin teellä, ja kahvia juon vain nuo cappucinot silloin tällöin.

 Jääkaappi huusi tyhjyyttään, joten täytettä oli haettava. Vihaan yli kaiken kaupoissa jonottamista. Italialaiset kassat ovat järkyttävän hitaita, Lidliä lukuunottamatta. Lidlistä päästiin ulos kahden kassin kanssa hujauksessa, kun taas Carrefourista yhden öljypullon hakemiseen kului huomattavasti enemmän aikaa.

Päivä kääntyy iltaa kohti ja jossain kauempana jylisee ukkonen. Arastelen hieman ukkosta, joten hollantilaisen lähdettyä töihin otan koirat sohvalle kainaloon, käännän nettitelkkarin Suomen taajuuksille ja pistän puikot heilumaan.

2 kommenttia:

 1. Olet tosi hyvin saanut jo aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nuo pisamat kun hämää. :)
   Ulkona puuhaillessa tarttuu ihan huomaamatta.

   Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!