tiistai 21. tammikuuta 2014

Terve aurinko

Jo toinen päivä peräkkäin, kun ei sada vettä, mahtavaa! Tänään aurinkokin näyttäytyi ja keskipäivällä auringossa seistessä oli ihanan lämmin. Mieli kehrää tästä valoterapiasta, ja mikä parasta, sateiden pitäisi nyt hieman hellittää. Luonto puolestaan on aivan sekaisin tämän talven keleistä, tänään lenkillä bongailtiin taas esikoita.


Kaksi vuotta sitten tähän aikaan vuodesta oli öisin jopa 17 astetta pakkasta. Tämän talven aikana lunta on saatu maahan kerran, sekin kesti sen päivän kaksi. Toiset lupailevat lumisateiden ja kylmän ilman saapumista, itse nautin auringon lämmöstä kasvoilla ja aavistuksen vihertävän ruohon tuoksusta. Keväthän nyt on tulossa, eikä enää mikään talvi!


2 kommenttia:

 1. Myös Suomessa on ollut kelit aika lailla sekaisin. Nyt alkaa pikkuhiljaa näyttää oikealta talvelta ( lunta ja pakkasta), mutta esim joulukuun loppupuolella törmäsin kävelylenkillä niin kastematoihin kuin pajunkissoihinkin.

  Tosin mulle kyllä passaisi paremmin se joulukuinen sää kuin nämä 20 asteen pakkaset:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa aika monessa maankolkassa sääolot heitellä. Tänään taas täysin kevät: linnut laulaa, aurinko paistaa (ja lämmittää!), ruoho tuoksuu - huomiselle taas luvattu lumisadetta.

   Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!