perjantai 20. joulukuuta 2013

Somettumisen alku


Just näin kivaa perjantaita teillekin! Tuo musta pöljäke, joka nyt myös joululahjana tunnetaa, ei liity asiaan mitenkään. Tein nimittäin blogille ihan oman facebook-sivun, kliketi klik sinne. Facebook-tykkäyksellä saa blogipäivitykset käsiinsä kivan helposti, ja saatanpa sinne jotain pienempää raapustella aina silloin, kun ihan oikeaas blogipostaukseen ei riitä aihetta.

Juttelin äidin kanssa puhelimessa ja kuulin että vanhin veljenpoikani on lukiossa ja haaveilee poliisin ammatista. Pakkohan sille pikkuiselle oli whatsappailla, että höpiseekö mummo omiaan, vai onko täti nyt vähän pudonnut kelkasta. Tätihän se oli pudonnut. Podenkin nyt ikäkriisiä, vastahan tuokin syntyi, mutta olen hurjan ylpeä tuosta nuoresta, fiksusta miehenalusta.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Itse vietän viikonlopun sohvalla sukkaa kutoen (toimiva resepti ikäkriisiin?) ja arpiani lepuuttaen.

2 kommenttia:

 1. Vai pöljäke! ;)
  Ja mitä vanhemmaksi tulee sen nopeemmin aika kuulemma juoksee.. Huoh! :)
  Mahtavaa viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan rehellisesti sanottuna en aina muista edes omia tekemisiäni, pysy sitten noiden perässä, kun ne kasvaa jollain omalla supervauhdillaan. Itsehän en vanhene!

   Poista

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!