keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Paloja Suomesta

Oi ilon määrää, kun äidin lähettämä paketti Suomesta vihdoin saapui perille. Pyysin kaurahiutaleita ja teetä, sekä tietysti vähän karkkeja hollantilaiselle.

Elovenalla ja Nallella aamut käyntiin.

Tuo Teetaivas-sekoitus on ihan mun suosikkeja. Sanoinkin äidille "tilausta" tehdessä, että se on erikoishetkien hemmottelutee. Edellisessä paketissa on enää kaksi pussia jäljellä, nyt äidin paketista paljastui kokonaiset kolme pakettia taivasta. Kaurapuurolla lähtee päivät kyvin käyntiin. Huhu kertoo, että ainakin Milanosta saisi kaurahiutaleita, pitäisi käydä meidän saman ketjun marketista katsomassa, josko sieltäkin saisi. Näillä kuitenkin pärjää jo aika pitkälle, Hollannistakin kulkee kavereiden matkassa hiutaleita, ja viimeisenä oljenkortena voi sitten kysellä Milanossa kulkevilta tutuilta toimitusta. Eiköhän tämä tyttö nyt puurossa pysy.
 
Hollantilaisen piti taas saada Pandan toffeita, se on aivan hulluna noihin. Irtokarkit omin itselleni! Kodin kuvalehden joulunumero lupailee 101 ihanaa ideaa jouluun ja Kotivinkistäkin tulee taas luettua kaikki mainoksista lähtien. Olen lukenut kaikki Italiaan päätyneet suomenkieliset kirjat nyt vähintään kerran ja kasasta lehtiä on oikeasti luettu mainoksetkin. Vaikka netin kautta kuinka pääsee lukemaan suomeksi, ei mikään voita sitä kirjan tai lehden tuntua käsissä, kun saa konkreettisesti kääntää sivua.

Äiti oli taas laitellut pakettiin muutakin, löytyi sukkaa ja legginsejä. Ihanin äiti, joka lapselleen laittaa postin mukana pienen pieniä paloja koti-Suomesta. Linnottaudun sohvalle lukemaan jouluideoita ja nauttimaan irttareista. Sokeriton marraskuu joutuu nyt kärsimään irtokarkkien mentävän tauon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!