torstai 22. elokuuta 2013

51. Ihana äiti

Tänään juuri, kun asetuttiin sänkyyn viettämään riposoa, ovelle koputettiin. Kuriiri toi paketin Suomesta. Näin käy aina: ollaan joko syömässä tai nukkumassa, kun paketit saapuvat. Tai sitten ollaan kauppareissulla, onneksi naapuri ottaa paketit vastaan. Paketistaha paljastui tietysti äidin lähettämä synttärilahja! Rakastan äidin paketteja, niissä on aina jotain kivaa ylläriä mukana. Nytkin toivoin ainoastaan Huopanen lankoja, (ja tietty vähän karkkia) mutta paketista paljastui paljonkin muuta!

Kiireellä kuvattu, ettei hollantilainen ehdi kaikkien herkkujen kimppuun.

Lankojen lisäksi paketissa oli lempisuklaata, eli Maraboun minttukrokanttia ja mansikkasuklaata. Pandan lakritsitoffeet on hollantilaisen herkku, itse ehdin niistä muutakin napostella, kun pussi on jo tuhottu. Lumenen kosteusvoidetta, turvenaamio ja Angry Birds shampoo&suihkugeeli. Mukana oli myös Angry Birds t-paita, Kiroileva Siili-sarjakuvakirja ja Novitan käsityölehti, jotka jäivät kuvasta pois.

On ihanaa, kun äiti valitsee paketteihin suomalaisia tuotteita. Marabou toki on naapurista, mutta tiedättekö miten käy Fazerin suklaalevyn, kun se postimatkalla sulaa mahdollisesti pariinkin otteeseen? Niin, siitä saa nyppiä niitä folion paloja pois, eikä suklaansyönnistä saa mitään nautintoa aikaan.

Langat (ja suklaa) pääsevät tositoimiin jo viikonloppuna. Edelliset kolme viikonloppua olen viettänyt hollantilaisen serkun kanssa, ja nyt aion nauttia omasta seurastani ja suomalaisesta tv-tarjonnasta. Pitäisi uudistaa vpn-palvelimen tilaus, jotta saisi taas suomalaisen ip-osoitteen ja katsottua netin kautta koko tarjonnan. Myönnän, vpn hankittiin meille, jotta sain katsottua Salatut Elämät, mutta pääseehän sen avulla katsomaan esimerkiksi Suomessa näytettäviä jenkkisarjoja, on niissä hollantilaisellekin jotain. Hollantilainen sitäpaitsi tykkää katsoa Kymmenen Uutisia, haukkuu ankkureiden pukeutumisen ja keksii uutisille omat merkityksensä.


Sain ensimmäisen virallisen lukijankin, hienoa! Hop, hop muutkin liittymään, tiedän että teitä on siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti: kehu, hauku, kiitä tai parjaa. Sana on vapaa!